lördag 17 april 2010

17 april Jan Björklunds tal

Folkpartiets länsförbund hade årsmöte på lördagen, Maria Wallhager, Nina Lundström och Lennart Rydberg omvaldes som presidium, själv är jag för sjätte året i rad nöjd andre suppleant till skillnad från EU-nämnden där jag är 42:a. (Har för övrigt på åtta år avancerat från sjätte till andre suppleant, hur skall detta sluta?)
Viktigare var att Jan Björklund på den liberala Stockholmskonferens tagit sig både från Bromma och Madrid - dock icke genom den farliga luften, det måste vara SJ som ställt till det på Island, väl? - och presenterade de viktigaste delar av folkpartiets politik. Någon släng blev det väl också till oppositionen, det går ju inte att komma förbi att densamma inte bara består av Maria Wetterstrand utan också personer som Thomas Östros och Lars Ohly, kanske om något halvår ansvariga för vårt lands och vår egen ekonomi. Framtidsutsikterna förskräcker, molnen på himlen är många.
Det var mycket folk på Stockholmskonferensen, 250 platser fanns det, jag tror 300 kom. Men man fick göra som i Göteborg, "knö sig in".
Björklundfoto: Gunnar Andrén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar