onsdag 25 december 2013

18 december 2013: Sverige behöver EU

Det är denna dag i riksdagen debatt om den svenska EU-avgiften.
  Det är bara två inlägg.
  Men det ena är intressant - det hålls av Jonny Skalin (sd) som - bortsett från alla felaktiga uppgifter i sak som han kommer med - gör gällande att EU-medlemskapet är en börda för Sverige.
  Men det är tvärtom.
  Sverigedemokraterna är det enda riktigt Sverigefientliga partiet - inte ens vänsterpartiet har samma avoga inställning. Sverigedemokraterna vill isolera Sverige och därmed skapa arbetslöshet i Sverige (utöver höga matpriser) genom att Sverige inte längre skall vara en del av det köpstarka EU.
  Sverigedemokraterna vill att Sverige skall vara som Albanien, Ryssland, Ukraina, Moldavien eller Kosovo - länder som kämpar för att få del av den stora exportmarknad som de 28 EU-länderna utgör.
  Jag undrar vad Sverigedemokraternas väljare anser om partiets EU-isolering. Vill de verkligen föra Sverige till ett europeiskt u-land?
  Man kan säkert tycka att invandrings- och flyktingpolitiken har sina brister, men stödet till Jimmie Åkesson och Jonny Skalin innebär ju också allvarligt sänkt levnadsstandard för alla svenskar.
  Man kan inte få det ena, utan att få det andra.
  Sverigedemokraterna är Sveriges i särklass mest Sverigefientliga parti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar